Advocatenkantoor Hamers else { } ?>
Neem contact op
010 420 0393

Advocaat Rotterdam

Samen met de advocaat te Rotterdam streven naar een oplossing

Wanneer u geen oplossing meer ziet in een geschil of u heeft slechts advies nodig,  dan kunt u een beroep doen op de advocaat uit Rotterdam. Een advocaat die is gespecialiseerd in de wet en de regels die gelden kan er samen met u voor zorgen dat u de juiste stappen onderneemt.

Advocaat RotterdamDe advocaat uit Rotterdam is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • Algemene praktijk MKB en zakelijk
  • Bestuursrecht
  • Personen- en familierecht
  • Strafrecht
  • Algemene praktijk particulier
  • Arbeidsrecht

Wat kunt u allemaal verwachten?

De advocaat, die werkzaam is in Rotterdam en omstreken, streeft ernaar om ervoor te zorgen dat elk proces succesvol zal worden afgerond. Dankzij de kennis van de wet en de regels die gelden en onze ervaring kunnen wij u deze kwaliteit garanderen. Er wordt vertrouwelijk en secuur omgegaan met uw gegevens en u wordt altijd op de hoogte gehouden van de vorderingen tijdens het gehele proces.

Wat kunt u doen?

Wanneer u besluit om een proces te starten tegen een tegenpartij vanwege een geschil of onduidelijkheid betreft een van de eerder genoemde rechtsgebieden? Dan kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken met de advocaat bij ons kantoor te Rotterdam. Tijdens deze intake zal uitgebreid besproken worden hoe het hele proces in zijn werk zal gaan. Er zal om persoonlijke stukken en (eventuele) bewijzen worden gevraagd die van toepassing zijn op de zaak. Daarnaast wordt u op de hoogte gebracht van uw rechten en plichten. De advocaat zal te allen tijde met u meedenken om ervoor te zorgen dat u op de beste manier zal worden geholpen.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en zet die eerste stap naar de oplossing van uw geschil.

  Contact   Bel ons!