Advocatenkantoor Hamers else { } ?>
Neem contact op
010 420 0393

Advocaat Schiedam

Maak kennis met de advocaat nabij Schiedam

U zoekt een advocaat in Schiedam? Dan heeft u zojuist het goede adres gevonden. Welkom bij Advocatenkantoor Hamers. Wij zijn u graag van dienst wanneer u hulp of advies nodig heeft in het opstellen van juridische stukken of een procedure wilt starten. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • Advocaat SchiedamAlgemene praktijk MKB en zakelijk
  • Arbeidsrecht
  • Algemene praktijk particulier
  • Bestuursrecht
  • Personen- en familierecht
  • Strafrecht

Dit kan gaan om hulp bij het opstellen of aanpassen van een overeenkomst of contract maar ook wanneer u een procedure wilt starten tegen een tegenpartij in verband met een geschil.

Wat kunt u verwachten?

Omdat wij op de hoogte zijn en blijven van de regels die binnen de wet vallen omtrent de eerder genoemde rechtsgebieden, kunnen wij u een persoonlijk en passend advies geven. Daarnaast zal de advocaat die werkzaam is nabij Schiedam te allen tijde met u meedenken in uw voordeel tijdens de procedure. Hierdoor onderneemt u de juiste stappen, ziet u niets over het hoofd en voorkomt u dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. Samen met u zal de advocaat er naar streven om uw procedure zo goed en zo snel mogelijk af te handelen.

Neem contact op

U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een intake met de advocaat die werkzaam is nabij Schiedam. Tijdens de intake zal er een plan van aanpak aan u worden voorgesteld. Tevens worden ook de kosten hiervan besproken. Neem contact op via het telefoonnummer dat op de website staat vermeld of laat uw gegevens achter op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie verwachten.

  Contact   Bel ons!