Advocatenkantoor Hamers else { } ?>
Neem contact op
010 420 0393

Advocatenkantoren Rotterdam

Waar vindt u tussen de advocatenkantoren te Rotterdam nu de juiste?

De advocatenkantoren in Rotterdam zijn eenvoudig te vinden. Maar waar vindt u nu de juiste? Dit ligt natuurlijk aan het rechtsgebied waarin u een procedure wilt gaan starten.

Welkom bij Advocatenkantoor Hamers, één van de advocatenkantoren te Rotterdam waar u uitstekende kwaliteit in de diensten kunt verwachten. De advocaten die werken binnen ons kantoor zijn gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • Advocatenkantoren RotterdamAlgemene praktijk MKB en zakelijk
  • Bestuursrecht
  • Personen- en familierecht
  • Strafrecht
  • Algemene praktijk particulier
  • Arbeidsrecht

Wanneer u in een geschil komt en u komt er samen met de tegenpartij niet meer uit, dan kunt u rekenen op de kwaliteiten van de advocaat die u graag helpt met een passende oplossing. Ook wanneer u slechts advies nodig heeft!

Wat kunt u doen?

Heeft u een geschil en u wilt een procedure starten? Dan kunt u het beste een advocaat inschakelen die werkzaam is in een van de advocatenkantoren te Rotterdam met de beste kennis in huis. Hierdoor vergroot u de kans op een succesvol afgeronde zaak. Tevens kunt u ook hulp vragen als u een contract of overeenkomst op wilt laten stellen. Of wanneer u juist advies wenst in een aangeboden contract of overeenkomst.

Neem contact op

U kunt bij ons kantoor een afspraak maken voor een vrijblijvende intake. Tijdens de intake zal er besproken worden wat u wenst en wat de advocaat voor u kan betekenen. Er zal om persoonlijke stukken worden gevraagd en (indien aanwezig) bewijsmateriaal die van toepassing is op de zaak. Neem daarom contact met ons op en zet die eerste stap naar de juiste oplossing. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer dat u op de website kunt vinden. Of laat uw gegevens achter op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie verwachten.

  Contact   Bel ons!