Advocatenkantoor Hamers else { } ?>
Neem contact op
010 420 0393

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

Het kan voorkomen dat u in conflict komt met uw werknemer of uw werkgever. Wacht niet te lang en neem contact met ons op. In een vroeg stadium kan het een en ander nog gerepareerd worden. De afgelopen twee jaar is het erop het gebied van het arbeidsrecht het een en ander gewijzigd. Het is er niet makkelijker op geworden. De belangrijkste wijzigingen zijn vastgelegd in de Wet werk en zekerheid.

Hieronder staan enkele voorbeelden, waar u bij ons advies over kan vragen:

  • Arbeidsovereenkomsten
  • Opzegging arbeidsovereenkomst
  • Ontbinding arbeidsovereenkomst
  • Ontslag op staande voet
  • Overige arbeidsgeschillen

Wat kunt u allemaal verwachten?

Arbeidsrecht

In het arbeidsrecht zijn de feiten ontzettend belangrijk. De rechter zal de zaak behandelen op basis van de feiten. Voor u is het dus belangrijk dat u een logboek aanmaakt en daar alle feiten en omstandigheden in bijhoudt. De advocaat gaat met u bespreken welke wensen u heeft met betrekking tot de situatie. Tegenwoordig wordt er veel opgelost met mediation. Dat is een optie. Helaas werkt mediation niet in alle gevallen en zal een gang naar de rechter onvermijdelijk zijn.

Neem vrijblijvend contact op

Zet die eerste stap naar een passende oplossing voor uw vraag of conflict en neem contact met ons op. Graag gaan wij met u in gesprek om direct voor u aan de slag te kunnen gaan. U kunt ons telefonisch bereiken maar ook via de contactpagina.

  Contact     Bel ons!