Advocatenkantoor Hamers else { } ?>
Neem contact op
010 420 0393

Familierecht advocaat Rotterdam

Familierecht advocaat in Rotterdam

U bent op zoek naar een familierecht advocaat in Rotterdam. Dan kan de advocaat die werkzaam is voor Advocatenkantoor Hamers u uitstekend van dienst zijn. Omdat de advocaat gespecialiseerd is in het rechtsgebied personen- en familierecht, kunt u een uitstekende begeleiding verwachten wanneer u een proces wilt starten. Ook wanneer u slechts advies wenst of hulp nodig heeft bij het opstellen van een overeenkomst of contract. De advocaat zal te allen tijde in uw voordeel met u meedenken en hierdoor ziet u niets over het hoofd en zet u de juiste stappen.

Familierecht advocaat RotterdamNaast personen- en familierecht, kunt u bij ons kantoor ook uitstekend terecht voor alles omtrent de volgende andere rechtsgebieden:

  • Algemene praktijk MKB en zakelijk
  • Bestuursrecht
  • Strafrecht
  • Algemene praktijk particulier
  • Arbeidsrecht

Wat kunt u allemaal verwachten?

Of het nu gaat om een procedure binnen het familierecht of een van de andere rechtsgebieden, de advocaat uit Rotterdam zal u tijdens de intake exact vertellen wat u allemaal kunt verwachten. Vooraf kunnen wij u beloven dat wij secuur omgaan met alle persoonlijke informatie en bewijsmaterialen die van toepassing zijn op de zaak. Daarnaast zult u worden gewezen op uw rechten en plichten en zal er te allen tijde rekening worden gehouden met uw wensen en mening. U bent immers de opdrachtgever en daarom kunt u een uitstekende communicatie met ons verwachten.

Neem vrijblijvend contact op

Zet die eerste stap naar een passende oplossing voor uw vraag of conflict en neem contact met ons op. Graag gaan wij met u in gesprek om direct voor u aan de slag te kunnen gaan. U kunt ons telefonisch bereiken maar ook via de contactpagina.

  Contact   Bel ons!