Advocatenkantoor Hamers else { } ?>
Neem contact op
010 420 0393

Letselschade

Letselschade

Advocatenkantoor Hamers is gespecialiseerd in het beoordelen van schade, als gevolg van opgelopen letsel ontstaan door:

  • Verkeersongevallen
  • Arbeidsongevallen
  • Medische fouten
  • Misdrijven

Indien u meent dat een derde verantwoordelijk voor het door u opgelopen letsel kunt u contact met ons kantoor opnemen. Ons kantoor is laagdrempelig. Wij realiseren ons dat een stap naar een advocaat niet zomaar wordt gezet.

Kosten?

Ons kantoor zal namens u de wederpartij aansprakelijk stellen. Als de wederpartij de aansprakelijkheid erkent, dan wordt de rechtsbijstand betaald door de wederpartij. U bent dan geen kosten verschuldigd. Mocht de wederpartij de aansprakelijkheid afwijzen, dan is er een mogelijkheid om gefinancierde rechtsbijstand aan te vragen. U betaalt dan een eigen bijdrage.

Advocatenkantoren RotterdamProcedure?

In de meeste gevallen worden letselschadezaken opgelost in der minne. Dat betekent dat de zaak niet bij de rechtbank aanhangig wordt gemaakt. Advocatenkantoor Hamers zal niet schromen om de wederpartij te dagvaarden als een oplossing in der minne er niet inzit. Aan een procedure zijn wel kosten en risico’s verbonden, maar die zal ons kantoor met u eerst bespreken voordat een zaak bij de rechtbank aanhangig wordt gemaakt. Neem vrijblijvend contact met ons op om u te laten adviseren door ons kantoor. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer dat u op de website kunt vinden. Of laat uw gegevens achter op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie verwachten.

  Contact   Bel ons!