Kantoorregeling Advocatenkantoor Hamers

Advocaten zijn volgens de wet verplicht om aan cliënten een aantal kantoorregelingen kenbaar te maken. Het gaat om de algemene voorwaarden, klachtenregeling, privacy statement en een evaluatieformulier. Deze kunt u hieronder vinden en downloaden.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden worden door Advocatenkantoor Hamers verstrekt bij de opdrachtbevestiging, maar u kunt deze ook downloaden. Indien u de algemene voorwaarden liever per mail ontvangt, kunt u een e-mail sturen naar info@advocatenkantoorhamers.nl.

Klachtenregeling

Advocaten zijn volgens de wet ook verplicht een klachtenregeling te hebben. In deze regeling liggen de procedure en werkwijze vast die de advocaat of het kantoor volgt als een cliënt zich daartoe wendt met een klacht.

Uit onze algemene voorwaarden blijkt uit artikel 11 de wijze waarop Advocatenkantoor Hamers zal handelen in geval van een klacht. Het uitgangspunt is dat als eerst wordt geprobeerd om er onderling uit te komen. Mocht dit niet lukken, dan kunnen partijen zich wenden tot de deken van de orde van advocaten te Rotterdam.

Privacy Statement

Om zo transparant mogelijk richting cliënten en derden te zijn met betrekking tot het gebruik van persoonsgegevens, heeft het kantoor een privacy statement opgesteld. Hierin kunt u o.a. lezen hoe en welke persoonsgegevens wij verwerken, alsmede hoe lang deze worden bewaard.

Evaluatie

Om zo goed mogelijk op de wensen van cliënten in te kunnen spelen, vinden wij het belangrijk om te weten wat u van onze dienstverlening vindt. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om het evaluatieformulier in te vullen. Er zijn twee opties voor u beschikbaar:

 

  • PDF versie: U kunt het formulier downloaden, uitprinten, handmatig invullen en retourneren per post of uploaden per e-mail of via de contactpagina.
  • Word versie met invulfunctie: U kunt het formulier downloaden, invullen via uw computer/mobiel/tablet en retourneren per e-mail of via de contactpagina.

Google review

Tevens word het zeer gewaardeerd als u ons wil beoordelen op Google:

Of scan de QR code: