Personen- en familierecht

Advocatenkantoor Hamers is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. U kunt hierdoor een uitstekende begeleiding verwachten wanneer u een proces wilt starten, advies wenst of hulp nodig heeft bij het opstellen van een ouderschapsplan of overeenkomst. De advocaat zal te allen tijde in uw voordeel met u meedenken waardoor u niets over het hoofd ziet en de juiste stappen zet.

Wat kunt u allemaal verwachten?

Advocatenkantoor Hamers zal u tijdens het intakegesprek exact vertellen wat u allemaal kunt verwachten. Vooraf kunnen wij u garanderen dat wij secuur omgaan met alle persoonlijke informatie en bewijsmaterialen die van toepassing zijn op de zaak. Daarnaast zult u worden gewezen op uw rechten en plichten en zal er te allen tijde rekening worden gehouden met uw wensen en mening. U bent immers de opdrachtgever en daarom kunt u een uitstekende communicatie met ons verwachten.

Wat valt er onder het personen- en familierecht?

Het personen- en familierecht is een breed rechtsgebied. Sommige aspecten vereisen een specialisatie vanwege de complexheid. Wij kunnen u in ieder geval bijstaan en/of adviseren in het kader van de volgende aspecten:

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zet die eerste stap naar een passende oplossing voor uw vraag of conflict en neem contact met ons op. Indien uw vraag betrekking heeft over een ander aspect, kunt u alsnog vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij streven er immers naar u altijd verder te kunnen helpen. Graag gaan wij met u in gesprek om direct voor u aan de slag te kunnen gaan. U kunt ons telefonisch bereiken maar ook via de contactpagina.